.

WELD CERT B.V. is vanaf heden erkend en exclusief importeur van de KIEL-O-Watt lasdataloggers. Deze zeer geavanceerde meetsystemen zijn makkelijk in gebruik en bovendien erg compact en volledig geschikt voor het pulserend lassen. Het meten en registreren van parameters als stroom, spanning, temperatuur, heat-input (EN-ISO/AWS/ASME), gasdebieten, draadsnelheden en afkoelsnelheden tussen 800 en 500 graden Celsius behoren allemaal tot de mogelijkheden. Vervolgens kan de data geëxporteerd worden naar gepersonaliseerde Excelsheets.

WELD CERT B.V. had behoefte aan een professioneel systeem dat aansloot op alle eisen. Hierbij speelde accuratesse, gebruiksgemak en service onder andere een zeer grote rol. Na een lange zoektocht om aan alle eisen te voldoen zijn wij met de fabrikant KIEL GmbH overeengekomen dat wij de KIEL-O-Watt systemen ook exclusief in Nederland mogen leveren. Zo zijn wij ook in staat om tezamen met de fabrikant indien nodig software of hardware aan te laten sluiten op iedere situatie, ook voor datalogging in productie.

Het basissysteem kost € 4.450,00 exclusief BTW. U kunt een brochure met prijzen en/of een demo aanvragen via info@weldcert.nl.

 

     

×