ONZE DIENSTEN

WELD CERT B.V. is gemachtigd om uw lassen volgens onderstaande normen af te nemen. Dit leidt na gunstig resultaat tot een officiële lasmethodekwalificatie, eventueel gecombineerd met een lasserkwalificatie van een keuringsinstantie naar keuze. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van het door uw benodigde lascertificaat? Vraag onze medewerkers dan om onafhankelijk en praktisch advies.

Lastechniek meten en dataloggen

WELD CERT B.V. beschikt over geavanceerde digitale meetapparatuur om uw lassen en lasprocessen volledig te registreren of dataloggen. Zo kunt u de kwaliteit van uw lastechniek en aangebrachte lassen aantonen. De apparatuur welke wij hiervoor gebruiken kunt u vinden op de pagina datalogger.

Workshops & instructies over lasnormen

Op verzoek verzorgen wij workshops en instructies over diverse lasnormeringen, zoals de NEN-EN-ISO 9606, NEN-EN-ISO 15614, NEN-EN-ISO 3834, NEN-EN-ISO 1090 en de DIN 2303. Dit is ook op locatie mogelijk. Wilt u meer informatie? Klik op onderstaande links voor meer informatie, op deze link voor de workshops of stuur een e-mail naar info@weldcert.nl.

NEN-EN-ISO 9606-serie

Meer informatie

NEN-EN-ISO 14732

Meer informatie

NEN-EN-ISO 15613

Meer informatie

NEN-EN-ISO 15614-serie

Meer informatie

AWS D.1.serie

Meer informatie

ASME IX

Meer informatie

×